ONE introduceert nieuwe dienst die Antwerpen met Zuid-Amerika verbindt

ONE

Ocean Network Express (ONE) introduceert een nieuwe dienst die Antwepen met Zuid-Amerika verbindt. Deze Latin-East-Coast Europe Express (LUX) is een wekelijke dienst die verschillende havens in Europa en het Middellands Zeegebied met de Oostkust van Zuid-Amerika verbindt. Het eerste schip zal op 16 september vertrekken vanuit de haven van Montevideo.

De volgende havens zullen op het LUX traject liggen: Rotterdam (Netherlands) – London Gateway (UK) – Hamburg (Germany) – Antwerp (Belgium) – Lisbon (Portugal) – Algeciras (Spain) – Santos (Brazil) – Paranagua (Brazil) – Montevideo (Uruguay) – Buenos Aires (Argentina) – Itapoa (Brazil)– Paranagua (Brazil) – Santos (Brazil) – Rio De Janeiro (Brazil) – Algeciras (Spain) – Rotterdam (Netherlands).

ONE verwacht met de dienst een competitieve transit tijd te kunnen bieden tussen de Oostkust van Zuid-Amerika en Europa. Vooral op het vlak van gekoelde cargo zal LUX een meerwaarde zijn. Bovendien is het de enige dienst die de haven van Lissabon direct met de Oostkust van Zuid-Amerika verbindt.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.