Platinum Ecovadis onderscheiding voor Linde Material Handling

Linde Material Handling - Ecovadis - Platinium medaille

Linde Material Handling heeft grote stappen vooruit gezet in zijn duurzaamheidsplan, en is daarvoor beloond met een platinum medaille van Ecovadis. Bij de jaarlijkse beoordeling scoorde Linde MH duidelijk bovengemiddeld in alle categorieën, en eindigde het zo in de top 1% van alle ondernemingen in de ranglijst. De grootste vooruitgang werd geboekt in de categorieën “ethiek” en “duurzame inkoop”.

Totaalevaluatie

Het in 2007 opgerichte beoordelingsbureau Ecovadis houdt de duurzaamheidsinspanningen van ruim 125.000 ondernemingen bij in vier categorieën: milieu, arbeids- & mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop. De best presterende ondernemingen ontvangen elk jaar een nieuwe medaille, waarbij de platinum medaille de hoogste onderscheiding inhoudt. In de eveneens meegeleverde “carbon scorecard” waarin het CO2-beheer wordt beoordeeld, gaf Ecovadis voor Linde MH een “geavanceerd” prestatieniveau aan, en daarmee de op één na beste beoordeling.

Duurzaamheidsbelofte aan de klant

‘We zijn erg tevreden met deze prestigieuze prijs en zien het als een stimulans om volgend jaar nóg beter te doen’, aldus Ulrike Just, Executive Vice President Sales & Service bij Linde MH EMEA. ‘Met deze medaille tonen we onze klanten dat ze met Linde MH een leverancier en zakenpartner kiezen die duurzaamheid serieus neemt, en hier de nodige aandacht aan besteedt in zijn strategie. Dat geldt ook voor onze producten en oplossingen: ons Linde merkportfolio staat voor het efficiënt gebruik van energie, alsook voor lage emissies en gezondheid & veiligheid op het werk, en dit alles in combinatie met maximale prestaties.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.