Portmade nieuwe stijl

Portmade nieuwe stijl

Op dinsdagavond 15 oktober werd Portmade nieuwe stijl onthuld op Transport & Logistics Antwerp, in goed gezelschap van Dr. Stephan Vanfraechem, Managing Director van Alfaport Voka.

Portmade kiest resoluut voor een stroomversnelling. Met een nieuw logo, een nieuwe baseline en een nieuw merkverhaal. Maar vooral met tal van up-to-date services voor douane-activiteiten en logistieke dienstverlening. Vanuit een nog sterkere digitale drive, voor een golf van verandering in het voordeel van zijn klanten.

In de wereld van de consument wordt de digitale evolutie makkelijker aanvaard dan in sommige beroepssectoren, waaronder ook de logistieke. Er is discussie over data ownership, data gathering, monetization of data. Dit zijn slechts enkele showstoppers die de vooruitgang in de weg staan.

Data zijn het nieuwe goud. Ondernemers hebben niet altijd voldoende inzicht in hoe ze hun productieproces kunnen optimaliseren. Dom werk blijft primair volgens sommigen … Terwijl het vinden van gespecialiseerde medewerkers de oplossing is, maar ook een hele uitdaging met de krapte in de arbeidsmarkt.

Professionals horen, met hun kennis en specialisatie, ingezet te worden in de digitaal getransformeerde wereld. En niet voor het stomweg dupliceren van data. Met die spirit zet Portmade volop in op het nieuwe tijdperk. Een tijdperk vol transformatie.

Portmade biedt waardevolle wereldwijde ervaring in logistiek en douane-activiteiten, vanuit zijn thuishavens in België en Nederland. De experten van Portmade delen hun jarenlange sectorkennis graag. Als innovatieve persoonlijke assistenten loodsen ze bedrijven naar vlotte processen en efficiënte procedures. Met de focus op vereenvoudiging, optimalisatie en digitale dialoog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.