PostNL bestelt 5000 Toughpad handhelds bij Panasonic

PostNL bestelt 5000 Toughpad handhelds bij Panasonic

Panasonic Computer Product Solutions heeft recentelijk een overeenkomst gesloten met PostNL, het grootste pakkettenbedrijf in de Benelux, voor de levering van bijna 5.000 robuuste Toughpad FZ-N1 handhelds. Met deze nieuwe handhelds kunnen de klanten van PostNL vertrouwen op een steeds betere, realtime traceability van hun bestelling, vanaf de sorteercentra tot aan het leveradres.

Tijdens het keuzeproces liet PostNL verschillende toestellen testen door medewerkers in het veld. Mede op basis van hun feedback werd de keuze gemaakt voor de Panasonic FZ-N1. Enkele van de belangrijkste factoren voor deze keuze waren onder meer de scansnelheid, de lange batterijduur, het robuuste ontwerp, maar vooral ook het ergonomisch ontwerp met een gekantelde barcodescanner.

Margot Lannoy, Country Manager Benelux bij Panasonic Computer Product Solutions: “We zijn verheugd dat PostNL heeft gekozen voor een oplossing die gebruik maakt van onze nieuwe robuuste handhelds. Ze zijn ontwikkeld en geoptimaliseerd op basis van onze jarenlange ervaring op de logistieke markt. De opdracht van PostNL is voor ons een bewijs dat we met onze nieuwe robuuste handhelds de juiste weg zijn ingeslagen.”

Gerrie de Jonge, Directeur IT Pakketten & Logistiek PostNL: “Dagelijks behandelt PostNL meer dan 575.000 pakketten en dat worden er steeds meer. Met dit nieuwe mobiele platform willen we blijven anticiperen op de groeiende e-commerce markt en de invloed die dit zal hebben op e-logistics. Zowel e-commercebedrijven als de eindgebruikers beginnen meer en meer op ons te rekenen om bestellingen tijdig en efficiënt af te leveren. Met deze nieuwe
hardware kunnen we onze dienstverlening nog verder verbeteren.”

Klik hier voor meer info over de Toughpad FZ-N1

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.