Renault Trucks lanceert online Decarbonisation Academy

Renault Trucks - Decarbonisation Academy

Renault Trucks heeft een gratis online opleidingsplatform gelanceerd genaamd de “Decarbonisation Academy”. Het platform biedt pedagogische inhoud voor professionals in de transport- en logistieksector, zodat ze hun strategische beslissingen kunnen onderbouwen en met vertrouwen kunnen overstappen naar koolstofvrij transport.

Het platform is gemakkelijk toegankelijk en biedt deskundige inhoud in de vorm van video’s, adviezen van experts en ervaringen gedeeld door transporteurs en koetswerkbouwers. Er zijn vier opleidingen beschikbaar die binnen 30 minuten kunnen worden afgerond, waaronder een introductie tot decarbonisering, een opleiding over elektrische vrachtwagens, een specifieke opleiding over lithium-ionbatterijen en concrete voorbeelden van bedrijven die zich hebben ingezet voor koolstofvrij transport. Het platform is geoptimaliseerd voor gebruik op een tablet of smartphone en biedt deelnemers de mogelijkheid om op hun eigen tempo te leren en na afloop van de opleiding een certificaat te behalen.

De “Decarbonisation Academy” is beschikbaar in het Frans en het Engels en zal regelmatig worden bijgewerkt met nieuwe content.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.