Swisslog bouwt schaalbaar AutoStore systeem voor Texet

Swisslog autostore

Texet Benelux NV heeft Swisslog de opdracht gegeven voor de levering en implementatie van een AutoStore oplossing in haar warehouse in Aarschot. Het schaalbare systeem wordt gestuurd door Swisslog’s intelligente SynQ Warehouse management software.

Texet is leverancier van bedrijfskleding, werkkleding en promotioneel textiel. De onderneming besloot het bestaande pand in Aarschot uit te breiden. Om het logistieke proces verder te optimaliseren en een snelle en accurate levering door heel Europa te kunnen blijven garanderen, investeert Texet bovendien in een AutoStore systeem; een uniek, ruimtebesparend automatisch opslag- en retrieval systeem powered by Swisslog.

Flexibel doorgroeien mogelijk

Het AutoStore systeem telt in eerste instantie 30.000 opslagbakken, 18 robots, 6 werkstations voor de invoer en orderpicking van artikelen. Voorlopig is dat ruim voldoende om aan de behoefte van Texet te voldoen. Met het oog op het succes van de onderneming en de aanhoudende groei, verwacht de leverancier in de toekomst echter meer capaciteit nodig te hebben. De flexibele, modulaire opbouw van de Swisslog oplossing maakt het mogelijk om het systeem volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.

Intelligente synchronisatie

De schaalbare goods-to-person oplossing wordt gestuurd door het Swisslog SynQ WMS. SynQ biedt de functionaliteit die nodig is om warehouse processen te optimaliseren. Het flexibele, cloud-enabled SynQ platform ‘belichaamt’ intelligentie en synchroniseert de prestaties. Daarnaast biedt SynQ toegang tot analytische tools, die het mogelijk maken om productiviteit en efficiency flink te doen stijgen.

Swisslog was een van de eerste AutoStore integrators wereldwijd en verkocht sinds 2009 meer dan 130 AutoStore projecten in 19 landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.