Swisslog doorbreekt mijlpaal van 300ste AutoStore-project

Autostore Swisslog

2022 is een nieuwe mijlpaal voor Swisslog, wereldwijd aanbieder van geautomatiseerde intralogistieke technologieën en ’s werelds grootste integrator van AutoStore. De integrator realiseerde wereldwijd inmiddels 300 AutoStore-projecten in meer dan 26 landen, met in totaal meer dan 7 miljoen bakken en maar liefst 10.000 robots.

Applicaties variëren van micro fulfillment centra tot stand-alone projecten en grotere, volledig geïntegreerde oplossingen. Baanbrekende voordelen zijn onder meer een vlottere operatie, een hogere doorvoercapaciteit en verbeterde arbeidsomstandigheden. Klanten verdienen hun investering vaak al binnen twee jaar terug.

“Wij bevinden ons in een unieke positie om bedrijven te helpen hun warehouseautomatisering te verbeteren, van eenvoudige stand-alone AutoStore projecten tot de grootste en meest complexe installaties. De vraag naar deze technologie is zo groot dat we verwachten tegen juni 2022 een verdere toename van het aantal projecten van 300 naar 350 te hebben bereikt”, aldus Markus Kirchhoff, Head of Business Unit AutoStore Europe bij Swisslog.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.