The White Company heeft oplossing voor in-store management geüpgraded voor maximale voorraadvisibiliteit

Londen (Verenigd Koninkrijk), 27 april 2016 – De Britse moderetailer The White Company heeft onlangs zijn in-store inventarissysteem geüpgraded naar de nieuwste generatie in-store managementoplossing ZetesAthena. Voor het snel groeiende netwerk van winkels was een betere voorraadvisibiliteit nodig.

The White Company is een retailer gespecialiseerd in trendy mode- en woonartikelen met winkels in het hele Verenigd Koninkrijk. Het bedrijf maakt gebruik van de in-store managementoplossing ZetesAthena voor de volledige fysieke inventarisatie om verzekerd te zijn van een exact overzicht van de activa. Het steeds toenemende aantal winkels maakte het beschikken over realtime voorraadvisibiliteit in de verschillende filialen noodzakelijk. De op de cloud gebaseerde nieuwste generatie ZetesAthena-oplossing voorziet perfect in deze behoefte van The White Company. Het winkelpersoneel beschikt over mobiele terminals waarmee de artikelen worden gescand en de informatie  direct beschikbaar is in het ERP-systeem. Het management kan nu vanaf elke plek en op elk moment in realtime beschikken over de voorraadniveaus.

ZetesAthena is een modulaire SaaS In-Store Mobility Solution waarmee omni-channel retailers verschillende basisapplicaties op één platform kunnen laten draaien: van het ontvangen van goederen, het controleren van voorraden, het prijsbeheer, het inventarisbeheer en click & collect-diensten tot aan het retourbeheer. Met behulp van het MCL™ Mobility Platform, een op de cloud gebaseerd Mobile Enterprise Application Platform (MEAP), kunnen al deze applicaties centraal uitgevoerd, geïmplementeerd en beheerd worden zonder dure IT-infrastructuur (run, deploy, manage). Ongeacht het besturingssysteem of het apparaattype worden de applicaties eenmalig ontwikkeld en op het nodige aantal apparaten geïmplementeerd (build once, deploy to many). Zo wordt het dure en tijdrovende (her)ontwikkelen en testen voorkomen en is de mobiele infrastructuur van het bedrijf future-proof.

“Als groeiende retailer hadden we nood aan de nieuwste voorraadbeheeroplossing voor realtimevisibiliteit van onze voorraadniveaus. ZetesAthena is een op de cloud gebaseerde oplossing en voorziet dus in al onze behoeften voor naadloze communicatie tussen onze lokale winkels en ons centrale systeem”, aldus Colin Blake, hoofd Verliespreventie van The White Company. “En aangezien ZetesAthena een modulaire oplossing is, kunnen we op een flexibele manier functionaliteit toevoegen, zodat onze investering gegarandeerd duurzaam is”, besluit Colin.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.