Thomas Pferr wordt nieuwe CEO van Satellic

Thomas Pferr wordt nieuwe CEO van Satellic

Rudolf Pospischil, chief executive officer van Satellic NV, zal vertrekken met ingang van 15 september 2016. Thomas Pferr, momenteel chief technical officer, zal de rol van chief executive officer op zich nemen vanaf 16 september 2016.

Rudolf Pospischil werd aangesteld als Chief Executive Officer van Satellic NV in oktober 2014. Nadat hij twee jaar als CEO van Satellic NV aan het roer stond, beschouwt Rudolf Pospischil zijn missie, om een state-of-the-art kilometerheffing systeem te installeren in België, als volbracht. Hij besloot dus om het bedrijf te verlaten en een sabbatsjaar te nemen om de volgende stappen van zijn carrière voor te bereiden en om wat tijd voor zijn gezin en persoonlijke projecten vrij te maken.

Thomas Pferr (54) is een ervaren topmanager op het gebied van kilometerheffing. In oktober 2002 werd hij Executive Vice President van T-Systems International GmbH en was hij verantwoordelijk voor de bedrijfseenheid Tolheffing. Thomas Pferr heeft een stevige reputatie als technicus en ingenieur, evenals een brede ervaring met het Duitse tolsysteem voor vrachtwagens. Sinds 2006 is hij als hoofd van de afdeling Satellic Telematic Services in Duitsland bevoegd voor de nationale en internationale tolheffingsactiviteit van T-Systems.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.