Topcoaches 4 Toptalent, voor de logistieke leiders van morgen

Topcoaches 4 Toptalent, voor de logistieke leiders van morgen

Welbekend is dat de Vlaamse logistieke industrie een belangrijke Europese positie inneemt en dat er, omwille van verschillende redenen, een toenemende behoefte bestaat aan hoogwaardig logistiek personeel. OTM speelt daar dienstverlenend op in met het programma Topcoaches 4 Toptalent.

Doelstelling

De doelstelling van het project is om geselecteerde topstudenten in hun laatste jaar Logistiek Management in en rond hun stage intensief te laten begeleiden door een logistieke topcoach van een bedrijf.

Het verschil met een gewone afstudeerstage is de selectietest die de aanwezigheid van competenties die van groot belang zijn voor het bedrijfsleven omvat. We denken hierbij aan leiderschapscapaciteiten, communicatieve en sociale competenties en het kunnen managen van veranderings- en besluitvormingsprocessen. Dus een intensievere voorbereiding op de arbeidspraktijk op basis van competenties. O.T.M. gaat voor dit project stageverbintenissen aan met Vlaamse bedrijven. Heel belangrijk is ook de motivatie van de studenten zelf om aan deze topstage deel te nemen.

Interesse?

Heeft u hierin interesse, dan kan u zich inschrijven voor de T4T kickoff op 23 november.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.