Toyota Material Handling bouwt nieuw hoofdkantoor in Willebroek

Toyota Material Handling bouwt nieuw hoofdkantoor in Willebroek

Toyota Material Handling gaat een nieuw hoofdkantoor bouwen in Willebroek. Daar zal het zijn Belgische kantoor en het Europese kantoor Sales & Marketing onderbrengen. Het heeft hiervoor MG Real Estate onder de arm genomen. Tegen het einde van dit jaar wil Toyota Material Handling zijn intrek nemen in het nieuwe 10.000m² grote gebouw.

Klantgerichte insteek

Het nieuwe gebouw krijgt een customer center van in totaal 1.200m², dat bestaat uit een showroom en een event area. De showroom van 350m² zal uitgerust worden met moderne technologieën, zoals interactieve touchscreens voor professionele presentaties. Daarnaast is er een event area van 850m² voorzien.

“Die ruimte maakt het bijvoorbeeld mogelijk om ons aanbod automatisch gestuurde voertuigen, racking en onze meest technologische oplossingen te demonstreren en de customer experience zo compleet mogelijk te maken. Ons huidig gebouw biedt op dat vlak te weinig mogelijkheden” zegt Hugues Van Espen, Managing Director bij Toyota Material Handling Belgium.

Het atelier zal volledig volgens het Toyota Production System worden ingericht. Via een geleide tour zullen klanten de gelegenheid krijgen om de Toyota-principes binnen de werkplaats in actie te zien.

Tweedehands trucks

Verder zal er ruimte worden gemaakt voor het aanbod tweedehands trucks en trucks voor verhuur. “In de toekomst willen we deze trucks op een meer gestructureerde manier aanbieden. Enerzijds willen we daarvoor inzetten op een online platform, dat recent werd gelanceerd. Anderzijds zullen klanten zelf hun tweedehands trucks kunnen selecteren in Willebroek’, klinkt het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.