Averys neemt Storax over

Averys neemt Storax over

Averys, specialist in stockage-oplossingen, heeft met Ramada Aços SA overeengekomen om 100% van de aandelen van Storax over te nemen. Deze transactie is onderworpen aan de goedkeuring van de bevoegde Europese Commissie inzake concurrentie en wordt verwacht afgesloten te worden in het 2de kwartaal van 2018.

De acquisitie van Storax kadert perfect in de strategie van Averys om organische groei met marktconsolidatie te combineren. Storax is een gerenommeerd merk in de material handling sector, Europees actief, met een sterk team, een Zuid-Europees uitbreidingsplatform, en brengt de groep meer marktaandeel voor shuttles, mobiele rekken en SILO’s.

Storax zal als onafhankelijk bedrijf met een eigen merk geïntegreerd worden in de Averys groep. Andere merken die nu al onder de Averys groep vallen zijn Stow, Feralco, Standard, SLP, Duwic en Acial.

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.