Toyota Material Handling bouwt nieuw hoofdkwartier in Willebroek

Toyota Material Handling bouwt nieuw hoofdkwartier in Willebroek

Op het bedrijventerrein Parc De Hulst in Willebroek, wil Toyota Material Handling zowel het Belgische als Europese hoofdkantoor vanuit respectievelijk Wilrijk en Brussel onder één dak brengen. Toyota Material Handling is als toeleverancier van logistieke en distributie-sector complementair met andere gebruikers zoals Decathlon, Nedcargo en Makro Metro.

Met een ligging aan de toegangspoort van Parc De Hulst en nabij de A12 Antwerpen – Brussel langs de N16, is een goede visibilitieit verzekerd. Ook duurzaamheid is een belangrijke factor voor Toyota Material Handling. Daarom wordt er gewerkt met doorgedreven parkmanagement waaronder gemeenschappelijke water- en groenbuffers, en gemeenschappelijk gebruik van sprinklertanks.

Concreet zal MG Real Estate voor Toyota Material Handling een gebouw van 3.750 m2 neerzetten waar meeting rooms to share, een centraal opleidingscenter, een polyvalente zaal met terras en groendak, en een hele 3e verdieping voor catering worden ondergebracht. Daarnaast komt nog voor 8.800 m2 aan atelier, showroom en warehouse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.