Jost Group versterkt zijn positie in luchtvracht

Jost Group versterkt zijn positie in luchtvracht

Met de acquisitie van Kuijpers Cargo Service (KCS), een gerenommeerde speler in het luchtvrachtvervoer over de weg en express diensten, actief in Nederland en Duitsland, vestigt Jost Group zich in Maastricht (NL) en Köln (D). Het aantal landen waar de logistieke speler haar operationele en administratieve activiteiten verricht, komt hierdoor uit op een totaal van 11.

Het luchtvrachtvervoer over de weg, een activiteit die sinds 2013 aanwezig is binnen de Jost Group, zal een ​​belangrijk speerpunt vormen in de internationale ontwikkeling. De Groep bevindt zich in de gouden driehoek voor de luchtvracht: Amsterdam – Parijs – Frankfurt, nabij de havens van Antwerpen en Rotterdam en is het middelpunt van de regio’s waarin zich de belangrijkste containerterminals bevinden voor transport over water en per rail. Jost Group is tevens bezig met de afronding van de bouw van haar eigen multimodale platform op het Trilogiport- gebied in Luik.

KCS is een familiebedrijf met 180 werknemers (waaronder 140 chauffeurs). Marcel en Paul Kuypers hebben een aanzienlijke omzetgroei gerealiseerd en een dynamisch en gezond bedrijf neergezet. Zij vonden het essentieel om een stap te zetten naar een hoger groeiniveau, gezien de steeds competitievere markt en het cruciale belang van technologische innovaties. De integratie in een groep met een sterke financiële basis en structuur is hiervoor de beste oplossing.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.