Transuniverse neemt Ierlandspecialist GC Trans over

GC Trans

Transuniverse Forwarding neemt per 19 november alle activiteiten over van GC Trans uit Herentals. Dit bedrijf is gespecialiseerd in groepagezendingen naar Ierland, naast een aantal klassieke bestemmingen in het zuiden van Europa. Zaakvoerder Denis Glorie blijft aan boord en stapt over naar Transuniverse.

“GC Trans is een KMO, maar het beschikt over een zeer grote kennis van de Ierse markt. Hiermee wordt de bestaande trafiek van Transuniverse op Ierland aanzienlijk versterkt, wordt de capaciteit verdubbeld en de frequentie van vertrekken drastisch verhoogd”, zegt Michel Nierinck, lid van het directiecomité van Transuniverse. Het bedrijf neemt het klantenportefeuille en de andere activa over, met uitsluiting van het rollend materieel.

Denis Glorie vervoegt het team in Wondelgem. Hij kan de klanten van GC Trans nu ook een veel bredere keuze aan bestemmingen aanbieden.

“Deze overname past perfect in de groeistrategie van Transuniverse Forwarding. Die voorziet een verdubbeling van de jaaromzet tot 100 miljoen euro tegen 2022. Dat zal gebeuren door een uitbreiding van de dienstverlening – onder andere met de uitbouw van intermodale diensten – en het versterken van de bestaande trafieken”, zegt Michel Nierinck tot slot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.