TVH neemt CAM srl over

Na bijna 3 jaar succesvolle commerciële samenwerking heeft TVH beslist om CAM srl over te nemen. CAM srl is een Italiaanse producent van voorzetapparatuur zoals vorkverstellers, rotators, klemmen enzovoort.

Als wereldspeler op de markt voor onderdelen en accessoires voor heftrucks, hoogwerkers en andere in-plant voertuigen, werd TVH 3 jaar geleden de exclusieve distributeur voor het volledige productgamma van CAM System. De activiteiten zijn sindsdien blijven groeien. TVH verdeelt het merk ondertussen succesvol in tientallen landen, zelfs in Australië, Nieuw-Zeeland, Midden en het Verre Oosten, Zuid-Afrika en de Verenigde Staten.

Gianluigi Di Luca, manager van CAM srl: “Voor ons was de overname een logische volgende stap in de samenwerking met TVH voor de commercialisering van ons gamma voorzetapparatuur.”

In de toekomst zal CAM System zich richten op de productie, de ontwikkeling van het gamma en nieuwe producten. TVH wordt verantwoordelijk voor de verdeling en promotie van de CAM System producten. TVH is vastberaden om te blijven investeren in CAM, het productieproces verder te optimaliseren en te streven naar een verdere uitbreiding van het productportfolio.

TVH zet ook sterk in op de wisselstukken voor toestellen uit het CAM System gamma. Het bedrijf wil zich daarmee onderscheiden op de markt en wereldwijd in alle TVH-magazijnen de nodige voorraad aanleggen om ook een optimale dienst-na-verkoop aan te bieden.

Op de hoofdzetel in Waregem werd ondertussen een technisch support team opgericht met productspecialisten. Dit team is getraind om klantenvragen te beantwoorden en technische ondersteuning te bieden aan de omvangrijke salesforce van TVH.

Bron: Persmededeling TVH

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.