VIL Summit 2019: Zero Emission Logistics

VIL Summit 2019: Zero Emission Logistics

Op 27 november is het zo ver! Dan verdiept VIL zich in het meest besproken thema van het afgelopen jaar: de klimaatverandering.

Weinig onderwerpen komen tegenwoordig meer in het nieuws dan het klimaat. De klimaatbrossers, het klimaatakkoord van Parijs, Sign for my Future,… Jongeren, burgers, academici en ook steeds meer ondernemers trekken aan de alarmbel en eisen een ambitieuzer klimaatbeleid.

Om de doelstelling van een klimaatneutrale samenleving in 2050 – of liever nog vroeger – te bereiken, mag duurzaamheid niet enkel weggelegd zijn voor enkele klimaatpioniers.

Ook de logistieke sector moet bereid zijn om deze ambitie waar te maken. Hoe men het draait of keert, elke onderneming zal met die uitdaging geconfronteerd worden. Maar is een klimaatbeleid wel verzoenbaar met onze economische belangen?  Betekent Zero Emission ook Zero Groei? Is het een haalbaar doel of een utopisch streven?

VIL geeft klimaatalarmisten, -realisten en -optimisten het woord. Wetenschappers en ondernemers nemen u mee in hun verhaal of economische groei zonder opwarming van de aarde denkbaar is. Aanhoor de boeiende en uiteenlopende visies van onze topsprekers Jan Peter Balkenende, Nic Balthazar, Sophie Punte, Professor Brent Bleys, Gert Bervoets, Eric Van Zele en Jo De Wolf. De teller staat al op meer dan 300 deelnemers.

Inschrijven kan nog via www.vil-summit.be.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.