WDP lanceert baanbrekende tool WDP Xplore

WDP Xplore

360° virtuele 3D-toepassing biedt klant 100% digitale beleving van het distributiecentrum

Telewerk, online klantcontacten, virtuele tours… Nu digitaal het leidende verhaal wordt, zoomt WDP’s marketingstrategie meer dan ooit in op digitale toepassingen. Met de ontwikkeling van WDP Xplore verlegt het bedrijf de grenzen van haar marketingaanpak. Deze 360° virtuele 3D-tool zet klanten middenin een WDP-standaardmagazijn. En opent zo een levensechte wereld vol makkelijk raadpleegbare en overzichtelijke achtergrondinformatie.

WDP Xplore: Virtuele en hyperrealistische 360°-omgeving

Tijdens een virtuele tour met WDP Xplore, ontdekken klanten alle specificaties van het WDP standaardmagazijn.
De tool is beschikbaar op pc en tablet. En dompelt klanten onder in een 3D-omgeving waarin de binnen- en buitenkant van het magazijn, de technische specificaties en duurzaamheidsvoordelen tot leven komen.

Een digitaal antwoord op elke vraag

Het geeft inzicht in de meest gestelde vragen van klanten: Hoeveel pallets kunnen worden gestapeld? Hoe breed zijn de gangpaden? Wat is de vloerbelasting? Welke duurzaamheidskenmerken horen bij een standaard WDP-magazijn.

Hotspots en pop-up tonen alle informatie

Wanneer klanten zich in de 360° virtuele omgeving bevinden, kunnen ze hotspots aanklikken die verspreid zijn op muren, vloeren en technische installaties. Op deze manier komen alle eigenschappen tevoorschijn in een pop-up.
Gewone hotspots geven inzicht in techniek en materialen, terwijl groene hotspots de duurzame aspecten belichten, zoals ledverlichting, energiemonitoring, zonnepanelen en veel meer.
Indien de klant specifieke verwachtingen heeft rond een magazijn op maat, kan hij via de tool eenvoudig informatie aanvragen over optionele elementen.

Een nieuwe generatie marketingtools

Door voluit in te zetten op een levensechte virtuele 3D-beleving in 360°, zet WDP een grote stap richting de marketing van de toekomst.
Klanten hoeven zich niet doorheen brochures met cijfers te worstelen, maar wandelen zelf doorheen het product. De service wordt interactief en realistisch gepresenteerd, met aanvullend fotomateriaal en additionele achtergrondinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.