WDP winnaar Onderneming van het Jaar 2017

WDP, onderneming van het jaar 2017

WDP, marktleider in de Benelux inzake logistiek vastgoed, sleept de onderscheiding Onderneming van het Jaar® 2017’ in de wacht en volgt daarmee Vyncke op. WDP haalde het in de finale van tankerrederij Euronav en Armonea, gespecialiseerd in residentiële zorg- en dienstverlening.

De winnaar van de Onderneming van het Jaar® wist de jury te overtuigen op basis van deze voorwaarden: innovatief ondernemerschap, gezonde financiële positie en durf en doorzettingsvermogen om verder te groeien.

WDP’s co-CEO Joost Uwents is verheugd met deze bekroning, “gestoeld op de realisatie van onze Warehouses with Brains voor klanten en aandeelhouders dankzij #TeamWDP “. “En onze dynamische ingesteldheid om nu en dan eens ‘tegendraads’ te werk te gaan“, glundert co-CEO Tony De Pauw.

Beide CEO’s beschouwen deze bekroning niet enkel als een onderscheiding voor het eigen bedrijf alleen, maar meteen ook voor de volledige sector van beursgenoteerde vastgoedbedrijven. Vastgoedbedrijven zoals WDP zijn commerciële ondernemingen en niet louter passieve fondsen.

De Onderneming van het Jaar® is een award met een sterke nationale en internationale uitstraling. De winnaar vertegenwoordigt België op ‘The EY World Entrepreneur of the Year Event’.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.