Zetes verwerft RFID specialist RFIDEA

Zetes verwerft RFID specialist RFIDEA

Zetes,  leverancier van oplossingen en diensten voor de automatische identificatie van personen en goederen, verwerft momenteel het Belgische bedrijf RFIDEA. RFIDEA levert gespecialiseerde oplossingen op basis van radiofrequentie-identificatietechnologie (RFID). Zetes zal haar aanbod van RFID-oplossingen dankzij die expertise nog kunnen verdiepen. 

5 mensen vervoegen de Belgische organisatie van Zetes. Het team zal zijn knowhow ook delen met Zetes Frankrijk en andere landen van de Zetes Groep.�
David Dalla Vecchia, General Manager van RFIDEA: “Als deel van de Zetes Groep kunnen we onze oplossingen aanbieden aan meer klanten en op meer markten. We zijn verheugd dat we deel kunnen uitmaken van een solide organisatie die aanhoudend investeert in R&D om innovatieve oplossingen te ontwikkelen en we kijken er naar uit bij te dragen aan het succes van de Groep.”

Alain Wirtz, CEO van Zetes: “Hoewel de technologie de laatste jaren te veel gehypet werd, denkt Zetes dat RFID in bepaalde business cases aanzienlijke voordelen kan opleveren voor de toeleveringsketen. Dat geldt met name voor situaties waarin behoefte is aan het traceren van returnable assets of in omgevingen die strikt geregeld zijn. We zijn blij dat we de specialisten van RFIDEA in ons team kunnen verwelkomen. Hierdoor kunnen we onze klanten uiterst geavanceerde RFID-oplossingen aanbieden die dergelijke kwesties bijzonder efficiënt aanpakken”. The transactie wordt vandaag 26 mei afgerond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.