Transport & Logistics Antwerp komt er – eindelijk – weer aan

Transport & Logistics Antwerp komt er – eindelijk – weer aan

De digitalisering in de logistiek kende een indrukwekkende versnelling onder de coronacrisis. De consumptieboom zorgde voor disruptie en bracht nieuwe uitdagingen met zich mee. Hoe speelt de sector daarop in? Hoe kijken logistieke experten en transporteconomen naar de toekomst? U ontdekt het op Transport & Logistics Antwerp op 19, 20 en 21 oktober in Antwerp Expo. Zorg dat u er bij bent. Registreer u vandaag nog en ontvang alvast uw gratis toegangsticket.

Naar een geautomatiseerde, digitale en multimodale toekomst

Met zijn 5 hallen, goed voor meer dan 20.000 m² beursoppervlakte, is Antwerp Expo 3 dagen lang gastheer voor 250 exposanten (logistieke dienstverleners, transporteurs, IT- en softwarebedrijven, HR-dienstverleners,…) en 10.000 professionele bezoekers. Kom ook inspiratie opdoen, informatie verzamelen, netwerken en business opportuniteiten aftoetsen, dit alles in een gemoedelijk, maar professioneel kader waar beleving centraal staat.

Interessante conferenties, seminaries, lezingen,…

Transport & Logistics ontvangt tientallen experten en keynote sprekers, die de vinger aan de pols houden en hun visie geven op de evoluties in de sector. Ze blikken vooruit in conferenties, seminaries, debatten, live interviews, een panelgesprek,… Daarnaast worden nog tal van andere activiteiten georganiseerd, zoals de Job Day, de uitreiking van de Rookie of the Year,…

Registreer nu en kom op 19, 20 of 21 oktober naar Transport & Logistics in Antwerp Expo, het grootste community event van de sector in de Benelux!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.