Brand bij Katoen Natie Gent

Bij Katoen Natie Gent is gisteren omstreeks 22u een zware brand ontstaan. De brandweer blust nog steeds na. de oorzaak van de brand is nog niet bekend en wordt momenteel onderzocht. In totaal werd 2500m² aan materiaal beschadigd. De brand brak uit aan de pallets en breidde ziCh verder uit naar een loods. Het bedrijfsgebouw zelf ontsnapte maar net aan de brand.

De brandweer en de Gentse scheepvaartpolitie kwamen met verschillende ploegen ter plaatse. Ook de brandweer van verschillende andere gemeenten werden opgeroepen. In totaal werd een zeventigtal brandweerlieden inzet om het vuur te bestrijden. Wat er precies in rook opgegaan is,  is nog onduidelijk. Wat wel al duidelijk is, is dat er flink wat onderdelen voor de Volvo-fabriek van Gent op de terreinen opgeslagen liggen.

Bron: Het Nieuwsblad

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.