Generix opnieuw genoemd in Magic Quadrant for WMS van Gartner

Generix opnieuw genoemd in Magic Quadrant for WMS van Gartner

Generix Group, een wereldwijde provider van SaaS software die ontworpen is om de huidige gezamenlijke Supply Chains te versnellen, is door Gartner voor het tweede jaar op rij erkend onder de leveranciers van WMS oplossingen met de opname in het 2020 “Magic Quadrant for Warehouse
Management Systems”.

Bovendien is het erkend voor de volledigheid van de visie en het vermogen tot uitvoering.

Vanuit het standpunt van Generix Group valideert deze aankondiging de focus van het bedrijf op het vermogen om alle actoren in de supply chain te ondersteunen. Wij helpen onze klanten om operationele uitmuntendheid te bereiken en om collaboratieve supply chain best practices mogelijk te maken, meer dan ooit uitgedaagd in deze kritieke tijden van Covid-19.

“Wij geloven dat deze Gartner erkenning staat als een bewijs van het engagement van Generix Group om de digitale transformatie van de Supply Chain mogelijk te maken, aangedreven door innovatieve oplossingen en diensten. Het is voor ons ook een duidelijke bevestiging dat we de juiste dingen doen om bedrijfsleiders te helpen het hoofd te bieden aan de voortdurend veranderede marktomstandigheden en de wijzigende behoeften van klanten, vooral met de huidige pandemie die gevolgen heeft voor iedereen die betrokken is bij de wereldwijde supply chain”, zegt Jean-Charles Deconninck, Voorzitter Raad van Bestuur, Generix Group

Hoogste niveaus van magazijnautomatisering

Met de Generix WMS oplossing ondersteunt Generix Group alle noodzakelijke complexiteit van de integratie met geavanceerde en sterk geautomatiseerde systemen. De oplossing schaalt eenvoudig naar niveau 4 en 5 magazijnen waar automatisering en robotica belangrijke onderdelen zijn voor klanten die voldoen aan de doelstellingen van productiviteit en veerkracht. Zo rolt Generix Group, na een succesvolle pilot in de VS, samen met Locus Robotics geautomatiseerde magazijnoplossingen uit in heel Europa, waaronder de innovatieve autonome mobiele robots (AMR’s) van Locus.

WMS en MES naadloos geïntegreerd voor Operational Excellence

Door de samenwerking tussen WMS en MES (Manufacturing Execution System) zijn bedrijven in de productie, retail en groothandel, evenals 3PL, in staat tot een betere optimalisatie en synchronisatie, omdat ze nu naadloos het hele spectrum van hun belangrijkste activiteiten kunnen integreren, van de aankoop tot de uiteindelijke levering, voor een betere wendbaarheid en efficiëntie om een duurzame groei op te bouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.