Gratis Webinar Transportation Benchmarking op 7 november

CLX Logistics geeft op 7 November 2013 om 11:00 uur een gratis webinar met als titel, “Do you know if your freight rates are too high?”. Hierin wordt aangetoond dat het vergelijken, benchmarken, van transportprijzen kansen biedt. Aanbod komen de volgende onderwerpen:

  • inzichtelijk maken van de transportprijs ten opzichte van de concurrent;
  • up-to-date marktinformatie over de vervoersmarkt;
  • voorbereiden van contractonderhandelingen.

 

Transportbenchmarken is een specialisme.

Een benchmark is een vergelijking van kwaliteit en prestatie tussen vergelijkbare organisaties. Een benchmark is gebaseerd op actuele marktinformatie, die vertrouwelijk en geanonimiseerd beschikbaar is gesteld door opdrachtgevers. Het betreft belangrijke -, zo niet cruciale informatie, waarin de organisatie onderscheidend is ten opzichte van de concurrentie.

In de transportbenchmark wordt een vergelijking gemaakt op vervoersprijs en kwaliteit tussen vergelijkbare verladers. Op basis van contractperiode, transportdoorlooptijd, betalingsperiode en aanpassingstermijn van de brandstofprijs, geeft dit verladers handvaten voor contractonderhandelingen. De actuele database maakt het mogelijk om – op basis van gestelde randvoorwaarden – een uitspraak te doen over de prijsbandbreedte.

Door het ontsluiten van deze waardevolle informatie (in een rapport) worden potentiële besparingen zichtbaar; markttrends inzichtelijk; transporttarieven geanalyseerd en vindt een totale kostenvergelijking plaats.

CLX Logistics laat in het webinar zien waarom meer dan 100 toonaangevende multinationals benchmarking gebruiken om lagere transportkosten te bereiken. Schrijf nu in.

CLX Logistics is een adviesbureau met een duidelijke focus op de supply chain. Door een kwalitatieve samenwerking met onze klant zijn wij instaat om een passende oplossing te leveren en meerwaarde te creëren.

Onze supply chain oplossingen zijn afgestemd op de eisen van de klant, deze worden bereikt door een nauwe samenwerking. Dit garandeert de kwaliteit en de efficiëntie van het project en een maximale ondersteuning van de aanbevelingen.

Wij streven naar duurzame kostenbesparingen en toegevoegde waarde door het leveren van effectieve, op maat gemaakte oplossingen voor de toeleveringsketen.

Ons ervaren team bestaat uit toegewijde logistieke consultants, ondersteund door ervaren business analisten en supply chain engineers. CLX Logistics is actief in Europa voor middelgrote en grote bedrijven.

Meer informatie en/of inschrijven op:

http://www.clxlogistics.eu/en-GB/About_us/Conferences/Webinar_7-Nov.cms

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.