Hermans Heftrucks investeert fors in de toekomst

Hermans Heftrucks investeert fors in de toekomst

Hermans Heftrucks gaat resoluut voor de toekomst en werkt daarom momenteel een enorme investeringsronde af. In 2017 werden meer dan 100 nieuwe machines aangekocht om de verhuurvloot uit te breiden en te verjongen. De werkplaats werd vergroot en uitgerust met twee nieuwe spuitcabines en een nieuw dak. Er werd een nieuwe vrachtwagen met huiftrailer in gebruik genomen en als kers op de taart kreeg de website een volledige make-over.

In totaal zet Hermans Heftrucks dit jaar meer dan 100 fonkelnieuwe machines in de verhuurvloot. Goed voor een investering van meer dan 3 miljoen euro. “Deze investering is nodig om aan de steeds groter wordende vraag te voldoen”, verduidelijkt Geert Hermans, rental manager bij Hermans heftrucks. “In de voorbije twee jaar realiseerden we een omzetgroei van 50% met onze verhuurafdeling. Dat zou nooit gelukt zijn zonder een jonge, betrouwbare verhuurvloot. Onze klanten appreciëren dat en daarom zullen wij ook in de toekomst blijven investeren.”

De eigen bedrijfsgebouwen werden ook onder handen genomen. De werkplaats werd met een derde vergroot en kreeg een nieuw dak en de verlichting werd vervangen door LED-verlichting om de energiekost te drukken en dus ook de ecologische voetafdruk te verkleinen. De vergrote werkplaats werd uitgerust met twee nieuwe spuitcabines en een schuurcabine die de toenemende vraag naar herspoten toestellen moet kunnen bijbenen.

Vorig jaar al zorgden twee nieuwe vrachtwagens met EURO-6 motoren voor een upgrade van het wagenpark. Daarkomt nu een extra vrachtwagen met huiftrailer bij. Deze opvallende huiftrailer met levensechte print zal voornamelijk gebruikt worden om verkochte machines uit te leveren.

Als kers op de taart kreeg de website van Hermans Heftrucks ook een complete make-over. Gebruikers van de website kunnen nu zelf makkelijker op zoek naar de juiste machine met behulp van duidelijke filters. Uiteraard staat het team van Hermans steeds klaar met advies om haar klanten bij te staan.  Bekijk ook zeker de vacature-pagina op de nieuwe website. Hermans is geregeld op zoek naar enthousiaste nieuwe collega’s.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.