Inther zet in op A-Frame picking technologie

Inther zet in op A-Frame picking technologie

Inther Group is de eerste Nederlandse logistieke system integrator die het A-Frame op de markt zet. Het A-Frame is een technologie voor item picking die veel in de farmacie wordt gebruikt. Inther Group bezit het IP van het A-Frame en is volledig verantwoordelijk voor de productie ervan. Deze volautomatische oplossing voor het snel verwerken van complexe bestellingen is een ‘proven technology’ en is door Inther geperfectioneerd. Op de LogiMAT beurs (10 t/m 12 maart) zal Inther het vernieuwde A-Frame presenteren.

Ideaal bij een hoog ordervolume

Dit A-Frame garandeert de grootst mogelijke productiviteit en een optimale materiaalstroom, zelfs bij piekbelastingen. Het presteert perfect bij veel orders met veel verschillende kleine artikelen die een gelijkende verpakking hebben. Zoals doosjes van de farmacie, cosmetica, tabak en kleine kantoorartikelen. Het A-Frame van Inther onderscheidt zich door een hoge mate van flexibiliteit; de productkanalen zijn instelbaar waardoor twee kolommen verpakkingen in één dispenser passen. Intelligente ‘ejectors’ zorgen voor een volautomatische, veilige en maximale verwerking van producten. Ook berekent een sensor de hoogte en daarmee het aantal artikelen in de kolom, inclusief de verrekening van een gemeten ‘indeukpercentage’. Dit is een extra kwaliteitscontrole en bewaakt de voorraadstand van de verpakkingen. De voordelen hiervan zijn dat het personeel dat in het magazijn bijvult, alert en optimaal wordt ingezet en het aantal navulfouten laag blijft.

Snel en flexibel

“De ontwikkelingen op het gebied van warehousing staan niet stil. Wij volgen de technische vorderingen op de voet en zijn voortdurend op zoek naar nieuwe toepassingen waarmee onze klanten het werk nog sneller, beter en efficiënter kunnen uitvoeren”, aldus Mike Strijbos, Chief Technology Officer bij Inther Group. Warehouses hebben te maken met piekmomenten en uiteenlopende vragen vanuit diverse marktkanalen. Het A-Frame van Inther speelt hier goed op in. Het verzamelt tot 5 producten per seconde per ejector, verplaatst artikelen tot 1 meter per seconde, bevat een hoogte-verificatie en biedt de gebruiker up-to-date voorraadbeheer. Met deze oplossing wordt een constant hoge kwaliteit geboden en beweegt het warehouse soepel en efficiënt mee met de dynamiek van de artikelstroom en de marktontwikkelingen. Inther levert met het A-Frame flexibele en modulaire apparatuur, slimme software en een compacte inrichting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.