Logistics Capital Partners, koopt eerste lot logistiek vastgoed in België

Logistics Capital Partners, koopt eerste lot logistiek vastgoed in België

Logistics Capital Partners (LCP), is een pan-Europese ontwikkelaar en Asset Manager van logistiek vastgoed. Het heeft net zijn eerste aankoop gedaan in België. Het gaat om een site van 6 ha in de industriële en logistieke zone in Nijlen-Zuid nabij de ring met goede aansluiting op de E19 en E42.

Kim Cornille, Asset & Development Director Belgium, ziet groot potentieel in de 32.000m² faciliteit die hier gebouwd kan worden: “Een strategische locatie bij Brussel en met een directe aansluiting naar Frankrijk en Duitsland maakt van Nijlen een excellente locatie voor distributie om de consumer markten te bedienen in België, Frankrijk en Duitsland”. De regio rond Nijlen huisvest al belangrijke distributiecentra in de pharma & healthcare industrie en consumer distribution chains, en het heeft ook al grote transporthubs voor last mile deliveries.

Met deze aankoop toont LCP zijn inspanning om zijn pan-Europese capaciteit te vergroten om cross border oplossingen aan te bieden. LCP bezit nu meer dan 100ha, voornamelijk in Italië, Spanje, Frankrijk en Nederland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.