Willy Naessens Transwinaton wint Truck-FleetOwner of the Year 2019

Willy Naessens Transwinaton wint Truck-FleetOwner of the Year 2019

Willy Naessens Transwinaton, het transportbedrijf binnen de Willy Naessens Group, won de prijs van Truck-FleetOwner of theYear 2019 tijdens de Transport &LogisticsAwards.

Transwinaton verzorgt het transport van materialen en machines naar de verschillende werven in de Benelux. Het wagenpark bestaat uit 40 trekkers (DAF),  platte opleggers, speciale murenopleggers voor het transport van betonpanelen, dolly’s en uitschuifbare opleggers voor het vervoer van lange stukken, diepladers voor het bredere en zwaardere werk zoals graaf- en montagekranen. Dit laat Transwinaton toe ongeveer alles tot een lengte van 48 meter en een gewicht van 60 ton op zijn bestemming te krijgen. Bovendien kan Transwinaton met hun gamma aan diepladers machines tot 85 ton vervoeren.

“Transwinaton werd in 1999 opgericht en deze prijs is een mooie erkenning voor het hele team en een mooie bekroning voor het 20 jarig bestaan!” – Geert Deroose (Bedrijfsleider Transwinaton).

De sterkte van Transwinaton is de eigen atelier voor onderhoud en herstelling van het rollend materiaal en de opvolging van de vloot, intern uitgewerkt en extreem precies op het gebied van de opvolging van de kosten. Sinds kort wordt het rijgedrag van de chauffeurs eveneens onder de loep genomen met behulp van een externe dienstverlener met als voornaamste doel het gemiddeld brandstofverbruik nog verder te doen dalen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.