Lucht- en zeetransportspecialist Damco verlengt samenwerking met BluJay

Lucht- en zeetransportspecialist Damco verlengt samenwerking met BluJay

Damco, een van de grootste dienstverleners ter wereld op het gebied van lucht- en zeetransport, breidt de samenwerking met BluJay uit. Via een nieuw meerjarig partnership met BluJay, leverancier van supply chain-software en -diensten, blijft Damco het Transportation Management for Forwarders platform gebruiken. Deze oplossing wordt binnenkort verplaatst van on-premise naar de cloud.

Het doel van de nieuwe samenwerking is het verhogen van de efficiëntie, digitaliseren van de interactie met klanten en beter positioneren van het bedrijf. Met het optimaliseren van documentbeheer als hoofddoel ziet Damco mogelijkheden om de productiviteit en winstgevendheid via de oplossingen van BluJay te verbeteren.

Damco’s klanten profiteren van de toegenomen snelheid en functionaliteit via de verbetering van onder andere de ervaring rondom boekingen en het indienen van documenten. Naast de upgrade van on-premise naar de cloud, kijkt Damco uit naar de toekomstplannen om geïntegreerde oplossingen toe te voegen aan het platform, zodat klanten de beste service krijgen. Damco is sinds 2011 klant van BluJay en al ruim honderd jaar een van ’s werelds grootste leveranciers van expeditiediensten.

“Wij waarderen de jarenlange samenwerking met BluJay’s experts en hebben er vertrouwen in dat zij ons goed ondersteunen bij het behalen van onze bedrijfsdoelstellingen”, zegt Martin Ring, Global Chief Operations Officer bij Damco.

Ring voegt eraan toe dat de langdurige relatie, samen met de inzet van BluJay om Damco naar het volgende niveau te brengen, een belangrijke rol heeft gespeeld bij de keuze voor BluJay. “We hebben de afgelopen jaren gezien hoe snel de markt verandert – het spel is echt verbeterd en het is van cruciaal belang in onze branche om mee te gaan met de technologische ontwikkelingen zodat we voorop blijven lopen. Damco gaat gebruikmaken van de voortdurend verbeterde functionaliteit van BluJay’s oplossingen, zodat we ons bedrijf zo efficiënt mogelijk kunnen runnen.”

Damco maakt gebruik van de verschillende mogelijkheden van het BluJay-platform door facturering, betalingen van leveranciers en masterdata in Transportation Management for Forwarders (TMFF) te integreren.

“Wij kijken ernaar uit om onze samenwerking met Damco voort te zetten. Deze relatie toont duidelijk de meerwaarde aan die klanten na verloop van tijd kunnen realiseren door de juiste oplossingen te implementeren, ondersteund door mensen die zich volledig inzetten”, zegt Chris Timmer, Chief Revenue Officer bij BluJay.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.