Transport & Logistics 2019: de conferenties

Transport & Logistics 2019: de conferenties

Transport & Logistics Antwerp is op 15, 16 en 17 oktober om 2 redenen dé place to be. U kan zakelijke opportuniteiten aftoetsen bij de meer dan 320 exposanten uit uw sector én met het uitgebreid programma aan conferenties blijft u op de hoogte van de ontwikkelingen en uitdagingen in uw community.

Digitale innovaties in logistiek

Digitaliteit in de logistiek, het is niet meer weg te denken. Op woensdag 16 oktober informeert Kuehne & Nagel u over de digitale innovaties en zet VIB het thema ‘Digitale transformatie in logistiek en supply chain management’ in de kijker.

Digitale transformatie en risk management in de logistiek

Op dag 2 zet VIB ‘Risk management in de globale logistiek en supply chain’ centraal. Het belang van risicobeheersing komt aan bod, net als de impact van de geopolitieke trends en van de actuele conflicten op de markten en de toeleveringsketens. Ook krijgt u advies hoe u het risico op diefstal van een kostbare lading tijdens het transport kan verminderen.

Multimodaliteit in de logistiek

Interessant is ook het debat over multimodaliteit, gebracht door logistiek expert Alex Van Breedam ism Port of Antwerp, Logistics in Wallonia en Multimodaal.Vlaanderen. Binnenkort volgen enkele stellingen waarover ook u uw mening kan geven!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.