Nicolas Vannieuwenhuyze wordt nieuwe General Manager Pharma & Care Belgium bij PostNL

Nicolas Vannieuwenhuyze wordt nieuwe General Manager Pharma & Care Belgium bij PostNL
Sinds 1 januari oefent Nicolas Vannieuwenhuyze de nieuwe functie van General Manager voor PostNL Pharma & Care België uit. Zijn ervaring in de sector zal bijdragen aan de verdere uitbouw van Pharma & Care als de geprefereerde logistieke partner voor organisaties in de gezondheidszorg. Nicolas bekleedde hiervoor al de functie als Sales & Marketing Manager bij PostNL Pharma & Care.

“Onder andere dankzij de expertise van  Nicolas hebben we het klantennetwerk in België verder kunnen uitbouwen en ons gepositioneerd als dé logistieke speler binnen de sector. Deze nieuw gecreëerde functie  is een belangrijke stap in onze Belgische groeistrategie”, zegt Rudy Van Rillaer, Managing Director PostNL België. “De  managementstijl en uitgebreide ervaring van Nicolas maken van hem de geknipte persoon om Pharma & Care succesvol te leiden en naar een volgend niveau te tillen.”

Nicolas heeft ruim tien jaar ervaring in de farmaceutische sector en beschikt daardoor over een uitgebreide kennis van de markt en de bestaande noden met betrekking tot transport. Hij heeft een uitgebreide expertise over het GDP-conform behandelen van farmaceutische producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.