Orderverzamelen nog veiliger en efficiënter met de configureerbare Linde N20

Orderverzamelen nog veiliger en efficiënter met de configureerbare Linde N20

Door de zichtbaarheid rondom de truck te verhogen, zorgt Linde Material Handling met haar configureerbare N20 voor een verhoogde veiligheid en dito werksnelheid. De unieke vormgeving van deze orderpicktrucks staat de gebruiker toe om voor de batterij plaats te nemen, terwijl hij standaard achter de batterij moet plaatsnemen bij dit type truck. Linde Material Handling ontpopt zich met de lancering van deze nieuwe reeks tot de enige producent die beide concepten aanbiedt.

Naast het ononderbroken gezichtsveld is ook een verhoogde manoeuvreerbaarheid een voordeel van deze unieke vormgeving. Doordat deze orderpicktruck een goed overzicht biedt en slechts een minimaal gedeelte van de truck zich voor de bestuurder bevindt, is het eenvoudig om de N20 doorheen zelfs de smalste gangen te loodsen. ‘Bovendien zijn we erin geslaagd om de trillingen via het stuurwiel en het bestuurderscompartiment met ongeveer 30 % te verlagen’, aldus Eloïse Lévêque, internationaal productmanager bij Linde Material Handling.

Kenmerkend voor de nieuwe N20 reeks is ook de grote configureerbaarheid, met een totaal van 10 verschillende uitvoeringen. De klant kan zo steeds voor een oplossing op maat kiezen en heeft de keuze uit standaard orderpicktrucks, dubbelstackers, versies met lange vorkbasis, extra krachtige uitvoeringen enz. Al deze uitvoeringen beschikken over een initiële liftfunctie en zijn bovendien uitgerust met verschillende nieuwe ergonomische eigenschappen, zoals een afgeronde rugsteun, kniebescherming en een stuurwiel dat in de hoogte versteld kan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.