Pooling Partners investeert in snelste palletdekkenmachine in de wereld bij Pasec

pooling partners

De nieuwe palletdekkenmachine van Pasec, onderdeel van Pooling Partners, zorgt voor 20% meer output dan de vorige en is zeer robuust en stabiel. Met 720 pallets per uur is het de ook de snelste palletdekkenmachine ter wereld!

Pasec heeft intussen 60 jaar expertise in het vervaardigen van pallets in de Benelux. De ambitie om het morgen beter te doen dan vandaag, daar blijft het bedrijf continu naar streven. “Dat moeten we ook waarmaken, voor onszelf en onze klanten. Daarom investeert Pooling Partners in Pasec door de snelste palletdekkenmachine ter wereld te vervaardigen,” vertelt Paul van Gerwen, directeur van Pasec.

De dekkenmachine zorgt voor een hogere kwaliteit en snelheid binnen het productieproces van de palletfabriek in Malle. Het is het neusje van de zalm voorPaul.

“Als je bekijkt hoe die techniek werkt, hoe die machine de pallets maakt en hoe strak die er uitkomen … Ja, dat is een genot om te zien!”

Zijn trots wordt gedeeld op de werkvloer. Met een lach op het gezicht overziet Herwig Goossens, Projectmanager & Preventieadviseur van Pasec, de productielijn die ruim 28.800 nagels en 5760 planken per uur verwerkt en 720 pallets per uur produceert. “Een resultaat waar zowel wij als de klant alleen maar blij mee kunnen zijn.”

Pasec is het grootste en modernste bedrijf in de Benelux op vlak van houten verpakkingen. De 140 werknemers produceren jaarlijks meer dan 3,5 miljoen pallets, kisten, kratten en kabeltrommels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.