SAVOYE en Innovecs gaan samenwerken

SAVOYE en Innovecs gaan samenwerken

IT-bedrijf Innovecs en SAVOYE, producent en integrator van (intra)logistieke oplossingen, gaan een partnership aan in het Verenigd Koninkrijk. Het partnerschap zal de ervaring van Innovecs op het gebied van de implementatie van Supply Chain-software combineren met de intelligente en modulaire WMS/TMS-oplossing van SAVOYE. Innovecs zal de ODATIO-software in projecten gaan integreren, waardoor het bedrijf nog meer waarde kan toevoegen aan de supply chain organisatie van hun klanten.

Eamonn McLarnon (VP Global Supply Chain Practice bij Innovecs) vertelt: “Vandaag is een belangrijke mijlpaal voor de Supply Chain Practice van Innovecs. We hebben een belangrijke stap gezet om de strategische doelstellingen te bereiken die we eerder dit jaar hebben gesteld. Persoonlijk heb ik al een lange ervaring met SAVOYE en daardoor enorm enthousiast om onze relatie verder te laten groeien, zodat we samen onze bedrijven kunnen opschalen”.

Hervé Aubert (Director of Strategic Partnerships, Knowledge Management bij SAVOYE): “Bij SAVOYE zijn we bijzonder verheugd om deze samenwerking met Innovecs aan te kunnen kondigen. Innovecs past perfect in het profiel van een partner die in staat is om hoogwaardige supply chain-oplossingen aan zijn klanten aan te bieden op basis van ODATIO, onze WMS/TMS oplossing. Onze goede relatie met Eamonn en zijn medewerkers stelt ons in staat om de Britse klanten een mooie oplossing te kunnen aanbieden, gebaseerd op de elkaar aanvullende expertises van Innovecs en SAVOYE”.

Beide bedrijven zullen hun ervaring en kennis bundelen, waardoor een sterker en veelzijdig team gaat ontstaan. Het zal de basis vormen voor een duurzame relatie met een positieve impact op de supply chain van vele klanten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.