SodaStream zet Zetes in

SodaStream - Zetes

Geen visibility

SodaStream voorziet miljoenen huishoudens in 45 landen van 1,5 miljard liter zelfgemaakt bruiswater en is daarmee een van de grootste frisdrankenproducenten ter wereld. De productielocatie in Israël gebruikt transportbanden om kratten vanuit zes productielijnen naar het logistiek centrum te vervoeren. Voorheen werden de kratten handmatig geteld terwijl ze van de band werden gehaald om te worden ingeladen voor aflevering. Dit was een foutgevoelig proces en bovendien konden de exacte aantallen kratten aan het eind van elke dienst niet goed worden beoordeeld. Daarom zocht de organisatie een oplossing om de voorraad te monitoren en correct te berekenen tijdens het transport langs de productielijn.

Nauwkeurige en betrouwbare informatie

ZetesMedea, de palletisation software van Zetes, gebruikt hoogwaardige camera-identificatie om de barcodes op de kratten te scannen. Hierdoor beschikt SodaStream altijd over een betrouwbare, correcte inventarisatie van de voorraad. De oplossing leest en decodeert 100% van de kratten terwijl ze over de transportbanden bewegen. De productinformatie en de andere gegevens worden automatisch in realtime geregistreerd, zodat managers de prestaties kunnen monitoren en proactief kunnen optimaliseren.

Doordat ZetesMedea bovendien naadloos is geïntegreerd met de reeds aanwezige software, ontstaat een allesomvattend en betrouwbaar beeld van de bewegingen van de kratten. Daarnaast biedt de oplossing extra functionaliteit doordat het outputvolume van de kratten op de lijnen wordt gemonitord en het productietempo tijdens een dienst wordt berekend, zodat de medewerkers in realtime informatie krijgen over de KPI-prestaties.

Tomer Ariel, Project Manager bij SodaStream: “Nadat we enkele andere systemen hadden bekeken, die niet in onze behoeften konden voorzien, zagen we met genoegen dat de technologie van Zetes onze oorspronkelijke verwachtingen overtrof. Sinds we ZetesMedea hebben geïmplementeerd, zijn we heel tevreden met de resultaten en onder de indruk van de adviezen en de professionaliteit van het team van Zetes. Het was vanaf het allereerste begin een partnerschap in de ware zin van het woord. Zetes heeft naar al onze wensen en behoeften geluisterd en de oplossing geadviseerd en geïmplementeerd die het meest geschikt is voor ons bedrijf.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.