Transport & Logistics 2022 in Gent – Gratis tickets

transport & logistics 2022

Op 13, 14 en 15 september biedt Transport & Logistics een duidelijk beeld van de logistieke en transportsector, het logistiek en industrieel vastgoed én de verpakkingsindustrie. Vandaag en in de nabije toekomst. Demo’s, innovaties, trends,  opportuniteiten en een kwalitatief contentprogramma… Transport & Logistics + Logistic & Industrial Buildings + Empack in Flanders Expo te Gent is niets minder dan een must voor de professionals in de Benelux.

The Networking hub

Meer dan 250 exposanten met vestigingen in Oost- en West-Vlaanderen stellen innovaties voor, die de toekomst van de sector vorm zullen geven. Een unieke kans voor de bezoekers om andere logistieke en transportbedrijven te ontdekken. En voor de exposanten om nieuwe potentiële partners te ontmoeten.

The Recruitment hub

De Job Day samen met TL Hub biedt aanwervende logistieke en transportbedrijven en logistiek talent de kans elkaar te ontmoeten in een ongedwongen sfeer waarna zij kunnen rondkijken en ontdekken wat de sector hen te bieden heeft. Specialisten van Acerta & SD Worx lichten tevens de trends en opportuniteiten toe voor een sterk hr-beleid.

The Information hub

Samen met onze partners brengen we een uitgebreid contentprogramma rond duurzaamheid, digitalisering, nieuwe trends in logistiek vastgoed. Ontdek ook de vele verschillende zones en paviljoenen waar de allernieuwste innovaties en trends te spotten zijn.

U merkt het: Transport & Logistics 2022 Gent biedt u unieke mogelijkheden om te ontdekken, ontmoeten en netwerken. Mis de boot niet en registreer hieronder!

Posted in

Christophe Slegers

Christophe Slegers is de oprichter van en Managing Partner bij Logistiek.be, het nieuwsportaal over logistiek, transport en supply chain in België. Sinds 2001 is hij actief in de domeinen Human Resources, Online Sales, Media en uiteraard Logistiek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.