Volvo Trucks Driver Day

Volvo Trucks Diver Day
Volvo Trucks organiseert op 17 juni in Gent een exclusieve chauffeursdag, speciaal voor alle vrachtwagenchauffeurs en hun familie. Tijdens deze dag vallen er bijzondere Volvo trucks te bewonderen zoals de Iron Knight, ’s werelds’ snelste truck, is het mogelijk om de assemblagelijn in de fabriek in Gent te bezoeken en zullen er tal van leuke activiteiten zijn.

Doel van deze chauffeursdag is om een groot feest te houden voor alle chauffeurs. Een evenement waar chauffeurs trots op hun truck kunnen zijn, hun ervaringen kunnen uitwisselen, hun familie bij hun beroep kunnen betrekken en de origine van hun truck kunnen ontdekken.

Volvo Trucks Show

Bezoekers zullen langs een mooie line-up van Volvo Trucks kunnen wandelen, gaande van speciale voertuigen, sommige met unieke opbouw, tot showtrucks.

Volvo klanten en chauffeurs mogen ook hun eigen Volvo truck tentoonstellen. Dit is mogelijk door zich eenvoudig op voorhand in te schrijven en de ochtend zelf vroeg met hun truck te komen.

Gekoppeld aan de Volvo Trucks Show is een wedstrijd voor de mooiste truck. De winnaar hiervan wint Garmin GPS Fenix 5X sporthorloge en er zijn nog andere mooie prijzen.

Bezoek aan de Volvo Trucks assemblagelijn

Uitzonderlijk zal de (stilgelegde) assemblagelijn worden opengesteld voor bezoekers op zondag. Terwijl bezoekers langs de lijn wandelen, zullen ze uitleg krijgen over hoe de trucks worden geproduceerd.

Alle beroepschauffeurs welkom

Iedereen met een chauffeurskaart kan zich inschrijven, samen met zijn familieleden.

Praktische informatie

– Datum: Zondag 17 juni

– Bezoekuren: 11u00 – 16u00

– Adres: Smalleheerweg 31, 9041 Gent-Oostakker

Meer info en inschrijven op http://www.volvotrucks.be/nl-be/news/volvodriverday.html

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.