WiseTech Global neemt LSP Solutions over

WiseTech Global neemt LSP Solutions over

Vandaag heeft WiseTech Global de overname aangekondigd van LSP Solutions (LSP), een gerenommeerd leverancier van oplossingen voor douane- en warehouse management in Nederland. LSP verzorgt logistieke oplossingen voor bedrijven zoals Damco, GEODIS, JCL Logistics, Vos Logistics, Hitachi Vantara, enzovoort.

De directeur van LSP Solutions, Marco Pieplenbosch, zegt “Al meer dan 20 jaar ontwikkelen wij in nauwe samenwerking met onze klanten zeer effectieve, flexibele producten rijk aan functionaliteit. Met WiseTech Global’s krachtige ontwikkelcapaciteit en mondiale bereik verheugen wij ons erop om onze mogelijkheden te vergroten en onze klanten in hun logistieke proces nog beter te kunnen ondersteunen met verdere automatisering, verbeterde productiviteit en het verkleinen van risico’s. Uiteindelijk is onze visie dat onze klanten profiteren van een sneller, veiliger en eenvoudiger douane afhandeling en warehouse management.”

Onder voortgezette leiding van Marco Pieplenbosch en Erik Wilting zal LSP haar activiteiten integreren in de WiseTech Global groep en zal LSP haar krachtige logistieke softwareproducten blijven leveren aan haar eigen klanten, samen met WiseTech’s geïntegreerde wereldwijde logistieke platform, CargoWise One.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.