Autonoom transport in de nauwste ruimtes? Ontmoet de C-MATIC!

Autonoom transport in de nauwste ruimtes? Ontmoet de C-MATIC!

Ze zijn dag en nacht inzetbaar, werken in alle veiligheid én ontlasten uw personeel. De voordelen van autonome magazijntrucks kende u vermoedelijk reeds, maar wist u al dat er een uiterst compacte AGV bestaat die zelfs doorheen de nauwste ruimtes vlot navigeert? Maak kennis met de Linde C-MATIC!

De vernieuwde C-MATIC is de nieuwste toevoeging aan het assortiment autonome transportoplossingen van Linde Material Handling en is meteen ook de compactste van allemaal. Zijn belangrijkste voordeel? Zelfs in de smalste gangen kunt u nu voor autonoom goederenverkeer van lasten tot 1,5 ton kiezen.

Daarnaast is dit autonoom transportplatform zeer gebruiksvriendelijk en valt het uiterst eenvoudig te implementeren. Het maakt namelijk gebruik van QR-codes in plaats van draadgeleiding, waardoor u geen ingrijpende aanpassingen aan uw magazijn moet aanbrengen.

Tot slot is de C-MATIC ook uiterst veilig. Met behulp van een laserscanner monitort hij zijn omgeving voortdurend op obstakels. Indien hij een voorwerp of persoon op zijn pad opmerkt, vertraagt hij automatisch en komt hij indien nodig veilig tot stilstand.

Benieuwd? Ontdek snel de laatste innovatie op vlak van automatisatie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.