Geslaagde lancering van Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build in Gent

Transport & Logistics

Op 13, 14 en 15 september verwelkomden we voor het eerst in Flanders Expo Gent de volledige supply chain. Dit dankzij de co-locatie van drie events die tegelijkertijd plaatsvonden: Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build. De meer dan 250 exposanten en partners, bijna 7.500 professionals (incl. standpersoneel), 47 keynote sprekers en 32 conferenties maakten van deze eerste lancering een succes.

Bekijk hier de foto’s om de sfeer (opnieuw) op te snuiven:
Transport & Logistics
Empack

Drukbezochte seminaries en demo zones

Met een succesvolle opening tijdens het Business@Breakfast door burgemeester Mathias De Clercq en havenschepen Sophie Bracke was de toon van de eerste beursdag gezet. In totaal vonden zo’n 764 bezoekers de weg naar de conferentieruimtes op Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build. Bedankt aan de 47 verschillende sectorspecialisten uit de logistieke en verpakkingssector om opnieuw trending topics aan te snijden die de bezoekers inspireerden.

Awards

Op Empack werden er maar liefst 3 awards uitgedeeld. Zo ging de Innovation Award van de jury naar DeeDee Pouch Professionls, de Innovation Award van het publiek naar Autajon Labels Belgium en de Marketing Award voor het aanbrengen van de meeste bezoekers ging naar Presa.
Ook op Transport & Logistics werden er awards uitgedeeld tijdens de Transport & Logistics Gazellen. Proficiat aan de verschillende winnaars van deze awards: Efficient Logistics services, SD Europe en ACT International met de eerste prijs

Netwerken à volonté

Ruimte om te netwerken was er zoals steeds op verschillende momenten. Tijdens de Transport & Logistics Gazellen waar de deelnemers naar goede gewoonte genoten van een galadiner door Viki Geunes.
Als kers op de taart was er de gezamenlijke netwerkdrink voor de exposanten en bezoekers van Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build. Een extra troef dus om bezoekers en exposanten doelgericht met elkaar in contact te brengen. Want drie events die gelijktijdig plaatsvinden, bieden 3x zoveel opportuniteiten.

Save the date

2023:

• Op 25 & 26 oktober 2023 gaat Empack weer door in de Nekkerhal-Brussels North te Mechelen. Dit keer met een centrale Packaging Innovations zone, met specifieke aandacht voor design van verpakkingen.

• Op 17, 18 en 19 oktober 2023 gaat Transport & Logistics door in thuishaven Antwerpen samen met de nieuwe vakbeurs voor logistiek vastgoed: Logistic & Industrial Build

2024:

• 16 mei 2024 strijkt Empack weer neer in Namur Expo voor de tweede editie van ‘la journée de l’emballage’.

• Op 17, 18 en 19 september 2024 zien we elkaar opnieuw terug in Gent voor de tweede editie van deze triptiek met Transport & Logistics, Empack en Logistic & Industrial Build

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.