Gratis naar CeMAT in Hannover met Logistiek.be

Gratis naar CeMAT in Hannover met Logistiek.be

Logistiek.be nodigt u van harte uit om CeMAT in Hannover te bezoeken. Met de code hzepf kan u hier voor een gratis full-event-ticket registreren. 

CeMATen HANNOVER MESSE: Logistiek 4.0 ontmoet industrie 4.0

Om de twee jaar ervaren CeMAT-bezoekers in Hannover hoe de nieuwe digitale logistieke oplossingen steeds beter in interactie werken en welke concurrentievoordelen de “Connected Supply Chain” biedt. Industrie en intralogistiek kunnen nauwelijks nog afzonderlijk beschouwd worden. De wereldbeurs voor intralogistiek wordt daarom in 2018 parallel aan de HANNOVER MESSE, ’s werelds toonaangevende vakbeurs voor de industrie gehouden.

Transportmanagement, verpakking, magazijnautomatisering, transportsystemen, industriële IT, procesoptimalisatie, e-commerce en online handel, Big Data, het internet der dingen, robotica en mens-machine communicatie … dit alles en nog veel meer wacht op u op het beursterrein in Hannover.

http://www.cemat.de/de/ausstellung/leitthema-smart-supply-chain-solution/

Chartervlucht

TradeFairs.be organiseert een speciale ééndaagse chartervlucht naar Hannover op maandag 23 april 2018. Door de optimale planning van deze vlucht woont u de beurs van opening tot sluiting bij. Leden van Agoria besparen 30,00 EUR per reservatie.

Bezoekersinformatie, de chartervlucht, een plattegrond en een beurscatalogus vindt u via de beurskalender op de website van GLOBAL FAIRS onder CeMAT “bezoeken”.

http://www.global-fairs.com/messe/cemat/

Oplossingen voor de supply chain van de toekomst

Digitalisering binnen de supply chain is een beslissende stap in het competitieve, toekomstgerichte ontwerp van productie- en toeleveringsketens en heeft een groot potentieel. Dit maakt Logistics IT nog belangrijker op CeMAT en is de link tussen de afzonderlijke expositieruimtes.

In hall 19/20, direct aan de sterk gebruikte noordelijke ingang, zullen toonaangevende IT-bedrijven het volledige scala aan intelligente oplossingen presenteren: de supply chain van de toekomst plannen en beheren.

Verbonden, flexibel, individueel, on demand, goedkoop en intuïtief in gebruik – hard- en software in de logistiek moeten voldoen aan de steeds hogere eisen van de industrie en vormen de perfecte interface voor HANNOVER MESSE.

CeMAT 2018 – kennisplatform voor logistiek managers en supply chain managers

Dit jaar lanceert CeMAT opnieuw een uitstekend forumprogramma. Met belangrijke branchepartners, zoals de VDMA (Duitse Engineering Federatie), de BVL (Federale Vereniging van Logistiek), het Fraunhofer IML of het EHI Retail Institute, zal CeMAT laten zien welke mogelijkheden logistieke 4.0 concepten bieden en welke best-practice oplossingenvandaag al bestaan.

Onderstaand enkele thema’s:

  • Augmented en virtual reality in logistics–een visie naar de toekomst van mens-machine-interactie
  • Logistiek vastgoed in stedelijke gebieden
  • Digitalisiering in warehouse logistics
  • Startups in de Logistiek

CeMAT Port Technology Conference 2018

De CeMAT International Technology Conference vindt voor de eerste keer plaats op 25 april 2018, van 10:00 tot 16:30 uur. Internationale sprekers wijzen op het potentieel van digitale processen voor havens, rapporteren over de status-quo en presenteren beproefde oplossingen in de praktijk. Deelname aan deze conferentie is gratis voor bezoekers van CeMAT en HANNOVER MESSE.

Naar het programma: http://www.cemat.de/en/supporting-program/specials/cemat-port-technology-conference/

Industrie 4.0 naar een hoger niveau tillen

De digitale integratie van industrie, energie en logistiek komt in een stroomversnelling, met traditionele grenzen tussen de afbraak van industrieën, de productiviteit stijgende en nieuwe bedrijfsmodellen die opduiken als paddestoelen. In april 2018 zullen HANNOVER MESSE en CeMAT hun gecombineerde gewicht aan deze trend geven en Industry 4.0 naar een hoger niveau tillen. Samen openen ze een venster op een toekomst waarin gedigitaliseerde productie, geïntegreerde energiesystemen en intelligente logistieke oplossingen de manier waarop we leven, werken en zakendoen radicaal veranderen.

http://www.hannovermesse.de/home

Logistiek.be nodigt u van harte uit om CeMAT in Hannover te bezoeken. Met de code hzepf kan u hier voor een gratis full-event-ticket registreren. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.