Kortrijkse logistieke softwareleverancier NaviTrans gaat Oostenrijk veroveren

Kortrijkse logistieke softwareleverancier NaviTrans gaat Oostenrijk veroveren

Vorige week ondertekenden de logistieke softwareleverancier NaviTrans uit Kortrijk (België) en Microsoft Dynamics NAV Partner COUNT IT Group uit Hagenberg (Oostenrijk) een overeenkomst voor de distributie van NaviTrans op de Oostenrijkse markt.

De COUNT IT Group ondersteunt de bedrijfsprocessen van zijn klanten met oplossingen op het gebied van software, HR-management en fiscale controle. Optimalisatie is hierbij het kernwoord.

“Momenteel is onze documentmanagement- en HR-software in een aantal logistieke bedrijven geïmplementeerd. Net zoals we dat in andere sectoren doen, kunnen we nu met NaviTrans bedrijfsbrede oplossingen aanbieden voor logistieke bedrijven, ongeacht hun omvang”, aldus Peter Berner, Managing Partner van de COUNT IT Group. “De volgende jaren zal de logistieke markt aan belang winnen en bedrijven zullen groeien. Daardoor zal de behoefte aan uiterst geavanceerde, complete IT-oplossingen zoals NaviTrans toenemen.”

“De COUNT IT Group heeft de ideale achtergrond om een NaviTrans Reselling Partner te worden”, vertelt Stefan Dedrie, Managing Partner en Commercial Director van NaviTrans. “Ze hebben ruime ervaring met Microsoft Dynamics NAV en met het ondersteunen van de bedrijfsvoering van kleine en middelgrote bedrijven. Die expertise kunnen ze nu gebruiken in de logistieke sector en tegelijkertijd kunnen ze voordeel halen uit onze logistieke kennis.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.