Logistics & Distribution 2018 maakt een positieve balans op

Logistics & Distribution 2018

Logistics & Distribution 2018 in Brussels Expo sloot ondertussen zijn deuren en liet een golf van successen na. De feiten: 1 totaalevent met verpakkingsbeurs Empack, 2 hallen, 5.793 professionals en 249 exposanten die elkaar de hand reikten. In een professionele en gezellige sfeer, omringd door een kennisverrijkend seminarieprogramma, nieuwe initiatieven en waardevolle randanimatie. En of het gesmaakt werd.

De 1ste Best of Handling award gaat naar… Still

Transportmedia, Easyfairs en Atrium organiseerden voor de eerste keer ‘Best of Handling’, een wedstrijd die de innovatiefste en krachtigste heftruck bekroont. Crown Handling, Still, Clark en Toyota gingen de strijd aan. Still – één van de topaanbieders van interne transportmiddelen en diensten voor de intralogistiek – kaapte zowel de jury- als de publieksprijs weg. Het was superspannend tot het einde. In de live demozone met genomineerde modellen hebben veel bezoekers een testrit gedaan en proeven uitgevoerd (basket, bowling, pallet verplaatsen). Door een instructeur van Atrium werden ook cocktails gemaakt met de heftrucks, een voltreffer.

Grote opkomst bij Gazellen Transport & Logistics 2018

Op de openingsavond vond de 10de editie van de ‘Transport & Logistics Gazellen’ plaats. Tijdens dit drukbezochte netwerkevent, georganiseerd door Transportmedia in samenwerking met Trends TOP kwamen 4D Trans, Xwift en H. Essers Logistics Cy uit de bus als snelste groeiers in hun categorie.

Allesomvattende conferenties

Voorsprong door kennis over de toekomst van logistiek en distributie. Ook daarvoor stond Logistics & Distribution 2018 garant. Drones, robots, e-logistics, slimme stadsdistributie, volautomatische supply chain… stuk voor technologieën en trends die vervat zaten in het boeiende seminarieprogramma in samenwerking met VIB, 4Advice, VIL, Randstad, PICS Belgium en EUKA. Bezoekers gaven aan zeer gericht advies gekregen te hebben.

Volgende beurzen

  • Best of Wallonia, Transport & Logistics network platform: 28 mei 2019 in Namur Expo
  • Transport & Logistics Antwerpen: 15, 16 & 17 oktober 2019 in Antwerp Expo
  • Logistics & Distribution (samen met Empack + Automation): 14 & 15 oktober 2020 in Brussels Expo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.