NYK en Yusen Air & Sea Service integreren tot Yusen Logistics

NYK en Yusen Air & Sea Service integreren tot Yusen Logistics

NYK en Yusen Air & Sea Service hebben vrijdag in Japan Yusen Logistics gelanceerd. Dit is de start van een wereldwijd integratieproces van NYK Logistics en Yusen Air & Sea Service tot Yusen Logistics. Dat gebeurt als antwoord op de vraag van klanten om een “one -stop service” aan te bieden. Een dienst die alle distributie-modaliteiten in één hand zal verenigen.

In Europa zal de integratie 1 april 2011 van start gaan, om uiterlijk op 31 maart 2012 afgerond te zijn. Voor deze ruime tijdspanne is gekozen om de verschillende Europese entiteiten op een juiste en zó soepel mogelijke wijze te integreren, in lijn met de nationaal geldende wetgeving en belastingsstelsels. Tijdens dit proces zullen op regelmatige basis updates verschijnen over de vorderingen van de integratie naar Yusen Logistics.

Shunichi Yano, President van Yusen Logistics stelt “In de toekomst zal ons bedrijf een nog hoger niveau van kwaliteit van dienstverlening nastreven, meer afgestemd op de behoeften van onze klanten binnen de kernactiviteiten van de groep: de lucht- en zeevracht en de contractlogistiek. Het is ons doel de klanttevredenheid nog verder te bevorderen door de dienstverlening af te stemmen op de specifieke logistieke behoeften van de klant”.

Bron: NYK Logistics

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.