Transuniverse Forwarding wint Nitto Award

Transuniverse Forwarding wint Nitto Award

Groepagespecialist Transuniverse Forwarding is voor de derde keer op rij door de Japanse groep Nitto gelauwerd voor zijn prestaties op gebied van on-timeleveringen en klantenservice. Nitto heeft in Genk zijn grootste productievestiging in de EMEA-zone. Transuniverse is er een van de belangrijkste huisvervoerders.

Nitto is een Japanse producent van dichtingsmaterialen, industriële kleefbanden en andere gespecialiseerde producten. Vanuit zijn productiesite in Genk bevoorraadt hij de EMEA-zone (Europa, Midden-Oosten, Afrika). Transuniverse Forwarding organiseert al meerdere jaren de transporten naar talrijke landen. Het transportbedrijf haalt de goederen op in Genk en brengt ze naar zijn crossdock-platform in Wondelgem (nabij Gent) vanwaar ze naar die verschillende landen vertrekken. Daar zorgen lokale agenten voor de fijnmazige distributie.

Die hele keten wordt in de gaten gehouden door een ‘control tower’ van Transuniverse. Die zorgt ervoor dat de operaties gestroomlijnd, performant en stipt gebeuren. De opvolging gebeurt geautomatiseerd, maar mensen grijpen proactief in wanneer afwijkingen in de keten ontstaan.

Nitto waardeert de efficiëntie van deze supply chain. Net als in 2017 en 2018 kreeg Transuniverse Forwarding hiervoor deServices & Logistics Award tijdens het ‘InnovationExperience’-event van Nitto in Londen. Afgevaardigd bestuurder Frank Adins (midden) kreeg de trofee uit handen van Marleen Daenen en Marc Bielen, respectievelijk Shipment Cost Controller en General Manager Supply Chain Management bij Nitto Belgium.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.