Zetes bundelt krachten internationaal met GUiDE

Zetes bundelt krachten internationaal met GUiDE

Zetes, PEAK Technologies en Schmidt zijn toonaangevende leveranciers van Auto-ID en supply chain-oplossingen. De drie marktleiders, die respectievelijk operationeel zijn in de EMEA-zone, Noord-Amerika en Azië, bundelden in 2010 hun Auto-ID expertise en uitgebreide netwerken tot GUiDE, een strategische alliantie die multinationale klanten een coherente aanpak biedt voor alle identificatiebehoeften met betrekking tot de toeleveringsketen. De website van de alliantie swww.guide-autoid.com wordt vandaag officieel gelanceerd.

Bedrijven die een globale partner zoeken voor hun supply chain-kwesties kunnen op de site eenvoudig informatie vinden over een groot aantal oplossingen en diensten (waaronder barcode, voice, RFID, printing, ERP integratie en mobiele/draadloze technologieën), evenals een office locator om uit te zoeken welke kantoren van het GUiDE-netwerk het dichtst in de buurt liggen van hun lokale vestigingen. De website bevat tevens links naar de respectieve website van elke partner.

Gebruiksvriendelijke, compatibele oplossingen en vaardigheden

Alain Wirtz, CEO van Zetes: “De samenwerking in het kader van GUiDE beantwoordt aan een behoefte bij klanten in de retail, de logistiek en de productie. Onze klanten zijn in toenemende mate globale bedrijven die we een uitmuntende dienstverlening moeten garanderen, ook buiten Europa.

Klaus Festl, Managing Director van Schmidt pikt daarop in: “Zetes, PEAK en Schmidt hebben een gelijkaardige geschiedenis, ervaring en structuur en zijn daarom erg complementair. Via de alliantie kunnen we samen wereldwijd een omvangrijk spectrum van Automatic Identification and Data Capture (AIDC) en mobile computing oplossingen bieden. De drie bedrijven optimaliseerden in partnerschap al de rijtijden en de kosteneffectiviteit in diverse toeleveringsketens en voor verschillende systemen wereldwijd. Als verantwoordelijke voor de Aziatische regio, gaat Schmidt tot het uiterste om over de hele lijn een uitmuntende lokale ondersteuning te bieden.

Ross Young, CEO van PEAK besluit: “Wereldwijd bekeken zijn er op dit moment maar weinig alternatieven die dezelfde expertise bieden in supply chain automatisering en integratie als de GUiDE alliantie. Klanten die met GUiDE in zee gaan, kunnen zich verwachten aan een consistente aanpak van hun supply chain integratiestrategieën binnen hun op SAP gebaseerde bedrijfsarchitectuur. Bovendien biedt GUiDE zijn klanten volledig transparante, consistente Service Level Agreements (SLA’s) en snelle reactietijden op mondiaal niveau.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.